Autoværksted hos Autonorden

Velkommen på vores værksteder

Vi lever af tilfredse kunder, hos Autonorden ved vi, at bilen ikke alene skal være en oplevelse at køre i, men også en driftsikker og lønsom investering. Derfor sætter vi kvalitet og service i højsædet. Om du har fået en skade på din bil eller blot skal have foretaget et serviceeftersyn, er det altid faguddannet personale der tager sig af din bil. Vi er underlagt bilfabrikkernes skrappeste krav til kvalitet og kundetilfredshed -Din sikkerhed for en god oplevelse.
Samtidig bliver vores arbejde og værktøj løbende kontrolleret af Teknologisk Institut, men for os vil du som kunde altid være den vigtigste ekspert, når vi skal bedømmes.

Velkommen til​.

Skade på bil

Hvis du har fået en skade på din bil, kan du her finde information om vores pladeværksted, som kan håndtere alle former for skader. 

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber.​

Reservedele og tilbehør

Hos Autonorden lagerfører vi reservedele og tilbehør til Nissan, Fiat og Maxus. Har du en forespørgsel på en specifik reservedel, eller ønsker du at få monteret ekstraudstyr på din bil – så lad os hjælpe dig med et tilbud.

​​

 

Bilpleje

Vi er specialister indenfor bilpleje, og vores professionelle klargøringscenter er klar til at give din bil en overhaling. 

Vi tilbyder alt fra vask og støvsugning, til komplet klargøring og lakbehandling.

Book tid på værkstedet

Få et tilbud eller book en prøvetur