Billån hos Autonorden

Hos Autonorden tilbyder vi bilfinansiering både med og uden udbetaling. Vi samarbejder med flere forskellige finansieringsselskaber, så vi kan garantere dig markedest bedste billån.

Købekontrakter – Billån med udbetaling

En købekontrakt er det mest almindelige billån, der findes på markedet. Ved denne finansieringstype lægges der minimum 20% af bilens købesum som udbetaling. De resterende 80% af bilens pris finansieres via et finansieringsselskab. Løbetiden på disse købekontrakter kan være op til 8 år, alt efter hvad man vælger af løbetid, samt bilens alder ved købstidspunktet. 

​På disse købekontrakter får finansieringsselskabet pant i bilen som sikkerhed. Ved et billån med sikkerhed opnås den laveste rente. Der tilbydes både variabel samt fast rente. Hos Autonorden samarbejder vi med flere forskellige finansieringsselskaber således at vi er i stand til at yde dig markedets bedste tilbud på et billån med udbetaling.​

​Blancolån – Billån uden udbetaling

Et blancolån er din mulighed for at købe en bil uden at skulle lægge en udbetaling. Løbetiden er på blancolån i samme længde som ved købekontrakter. Du kan til enhver tid indfri dele eller hele restbeløbet. Rentesatsen er typisk lidt højere end ved købekontrakter. 

​Grunden til dette er at finansieringsselskabet ved et lån uden udbetaling ikke kan tage pant i bilen. I disse sager forekommer der dog et lavere oprettelsesgebyr, da der ikke skal tinglyses pant og betales tinglysnings- og stempelafgift til staten.

Tillægsprodukter til finansieringen

Hvis du vil have ekstra sikkerhed til din finansieringsløsning, er der forskellige muligheder hos Autonorden. Ved at vælge en finansiering gennem Santander, har du mulighed for at tegne SAFE. Dette er en forsikring der dækker dig hvis du skulle blive syg, arbejdsløs eller går bort. 

Forsikringen går ind og dækker finansieringsydelsen op til 12 måneder, så du ikke behøver at skulle bekymre dig om billånet. Ved pludselig dødsfald går forsikringen ind og dækker restgælden på bilen. Prisen for SAFE gennem Santander er 8% af den månedlige ydelse på finansieringen. SAFE kan tilkøbes både ved finansiering med og uden udbetaling. Forhør dig om SAFE hos os. 

Få et tilbud eller book en prøvetur