MAXUS LANCERER EUROPAS FØRSTE ELEKTRISKE PICKUP TRUCK!

Pickup-markedet er domineret af fossile motorer, og i skrivende stund er der ingen elektriske pickups på det europæiske marked. Dette ændrer sig nu. Maxus Danmark bekræftede sidste efterår, at Maxus eT90 elektrisk pickup truck kommer til Danmark, og nu er sløret omkring specifikationer, priser og leveringstider endelig ved at blive løftet.

Maxus eT90 er en stor elektrisk pickup med fem sæder, et robust look og en fuld udstyrsliste. Den leveres med 88,5 kWt netto batterikapacitet og 330 km rækkevidde (WLTP kombineret). Da eT90 er typegodkendt som N1 varevogn, er den WLTP-testet med tunge belastninger. Til sammenligning testes rene personbiler uden gods og passagerer. Maxus Danmark forventer, at bilen leverer en meget realistisk rækkevidde, ligesom alle andre Maxus-modeller.

Forventet levering: Start 2023

Indvendigt er eT90 en veludstyret pickup. Interiøret er rummeligt og moderne og er udstyret med en 10,3″ touchskærm, 6-vejs sædejustering til både fører og forsædepassager, Apple CarPlay, lædersæder og tovejs justerbart læderrat. Sikkerheden er der også taget godt hånd om, og bilen leveres med elektronisk stabilitetskontrol, bakkamera, parkeringssensor og Hill Decent Control.

Country Manager hos Maxus Danmark, Steffen Vilstrup, fortæller at de første biler kommer til Danmark allerede i november.

”Vi glæder os til at lancere Europas første elektriske pickup, i et segment som tidligere kun har været forbeholdt fossildrevne biler. Vi oplever en ekstrem interesse omkring pickuppen, og har bestilt et stort antal biler. De første biler forventes at blive leveret i indeværende år, men vi åbner for forudbestilling allerede nu.”

Vilstrup tilføjer, at RSA har stor succes med salg af pickup trucks, og naturligvis vil bruge ekspertise fra eget hus til at optimere eT90 til det danske marked.

”Vi har store forventninger til modtagelsen af eT90. Vi rammer et helt nyt segment, hvor bilen fungerer lige så godt som en livsstils-/familiebil, da den rammer det kommercielle marked” udtaler Steffen Vilstrup.

Fossilt drevne fem-sæders pickups sælges med meget høje afgifter, og derfor er salgsvolumen meget begrænset i dag. Grundet at elbiler er underlagt en afgift-besparelse på registreringsafgiften, vil Maxus eT90 have en meget fordelagtig pris i markedet.

Intropris van: 429.990 kr. ex. moms
Intropris personbil: 564.900 kr.

Bestil et uforpligtende tilbud på: Maxus eT90