Oplev Fiat 500 hybrid hos Autonorden

Det lille, kække ikon for italiensk design og charme kan opleves hos Autonorden.  Alle varianter byder på stil i særklasse og et besnærende udtryk, og de kommer også alle med mild-hybridmotor. Her er benzinmotoren på 1,0 liter kombineret med en elektrisk BSG-motor (Belt-integrated Starter Generator) på 12 volt og et litiumbatteri. Systemet genvinder energi, når bilen bremser eller decelererer, som bruges til at genstarte motoren ved Start&Stop-kørsel og til at assistere motoren, når bilen accelerer. Mild-hybridmotoren yder 70 hk, kører 19,2-20 km/l WLTP afhængig af varianten og er kombineret med en sekstrins manuel gearkasse. Alle udgaver af den nye udgave af Fiat 500 fås fortsat som hatchback eller som cabriolet mod en merpris på 25.000 kr.

 

 

Fiat 500 på 100% ren el

Den ikoniske Fiat 500 fås også som elbil
Læs mere her

reddotbanner

Nyhed: Kampagnemodel (Red)

Fiat, Jeep og RAM er indgået i et samarbejde med den velgørende organisation (RED), der bekæmper pandemier og sygdomme de steder i verden, hvor behovet er størst. Fiat, Jeep og Ram har forpligtet sig til at bidrage med minimum 4 mio. dollars frem til og med 2023, som vil blive brugt til bekæmpe pandemier herunder AIDS og COVID-19. Og med de nye (RED)-udstyrsvarianter af Fiat 500 bliver det muligt for kunderne også at deltage i den kamp.

500)RED med mild-hybridmotor er baseret på udstyrsvarianten Dolcevita, og den kommer udover den røde farve også i Pompeii Grey, Gelato White og Cinema Black. Den har krombelagte indsatser på grillen og dørhåndtagene, 7’’ touchskærm med Apple CarPlay og Android Auto samt 15’’ alufælge foruden meget andet udstyr som bl.a. klimaanlæg, p-sensor bag og lys- og regnsensor. Den kommer som hatchback med panorama-glastag og som cabriolet med sort kaleche. De er begge udstyret med en mild-hybridmotor på 1 liter med 70 hk.

Prisen er 162.500 kr. for en hatchback og 187.500 kr. for en cabriolet.

Fiat 500e udstyrsvarianter

Cult fra 130.000 kr.

Basisvarianten har nu tilnavnet Cult. Den kommer med bl.a. 14’’ stålfælge, manuel aircondition, 7 airbags, krom-dørhåndtag, elruder foran, el-sidespejle, fartbegrænser, fjernbetjent centrallås og radio med DAB. Den kommer desuden med en nyt, blåt indtræk med Fiat-monogram og indfarvet panel i bilens farve.

Connect fra 145.000 kr.

Skridtet op er den nye Fiat 500 Connect, der har et mere sportsligt udseende, og som udover udstyret fra en Cult byder på bl.a. 15’’ alufælge, Uconnect 7’’ HD-touchskærm og Bluetooth, fartpilot, Apple Carplay og Android Auto, tågeforlygter og sportsrat. 

Dolce Vita fra 155.000 kr.

Med en Fiat 500 Dolce Vita får man mere af alle dele af Fiat 500-oplevelsen takket være stilsikre detaljer og udstyr. Udover udstyret fra en Cult byder Fiat 500 Dolce Vita på bl.a. 15’’ alufælge, klimaanlæg, fast glastag (ikke på cabriolet), tågeforlygter, kromlister for og bag, splitbagsæde, varme i sidespejlene, parkeringssensor bag, lys- og regnsensor, tofarvede sort/hvide sæder, indfarvede sidespejle, Uconnect 7’’ HD-touchskærm og Bluetooth samt Apple Carplay og Android Auto. Til trods for den lange liste med standardudstyr starter prisen på 150.000 kr.

Sport fra 160.000 kr.

Toppen af udstyrsvarianterne er fortsat Fiat 500 Sport, der udover udstyret i en Connect desuden byder på bl.a. 16’’ alufælge, klimaanlæg, fast glastag, 7’’ TFT-display i instrumentgruppen, splitbagsæde, sort instrumentbord med rødt logo, parkeringssensor bag samt lys- og regnsensor. Prisen for Fiat 500 Sport starter ved

Billedgalleri Fiat 500 hybrid