Oplev Fiat 500 hybrid hos Autonorden

Det lille, kække ikon for italiensk design og charme kan opleves hos Autonorden.  Alle varianter byder på stil i særklasse og et besnærende udtryk, og de kommer også alle med mild-hybridmotor. Her er benzinmotoren på 1,0 liter kombineret med en elektrisk BSG-motor (Belt-integrated Starter Generator) på 12 volt og et litiumbatteri. Systemet genvinder energi, når bilen bremser eller decelererer, som bruges til at genstarte motoren ved Start&Stop-kørsel og til at assistere motoren, når bilen accelerer. Mild-hybridmotoren yder 70 hk, kører 19,2-20 km/l WLTP afhængig af varianten og er kombineret med en sekstrins manuel gearkasse. Alle udgaver af den nye udgave af Fiat 500 fås fortsat som hatchback eller som cabriolet mod en merpris på 25.000 kr.

 

 

Fiat 500 på 100% ren el

Den ikoniske Fiat 500 fås også som elbil
Læs mere her

Fiat 500e udstyrsvarianter

Cult

Basisvarianten har nu tilnavnet Cult. Den kommer med bl.a. 14’’ stålfælge, manuel aircondition, 7 airbags, krom-dørhåndtag, elruder foran, el-sidespejle, fartbegrænser, fjernbetjent centrallås og radio med DAB. Den kommer desuden med en nyt, blåt indtræk med Fiat-monogram og indfarvet panel i bilens farve.

Connect

Skridtet op er den nye Fiat 500 Connect, der har et mere sportsligt udseende, og som udover udstyret fra en Cult byder på bl.a. 15’’ alufælge, Uconnect 7’’ HD-touchskærm og Bluetooth, fartpilot, Apple Carplay og Android Auto, tågeforlygter og sportsrat. 

Dolce Vita

Med en Fiat 500 Dolce Vita får man mere af alle dele af Fiat 500-oplevelsen takket være stilsikre detaljer og udstyr. Udover udstyret fra en Cult byder Fiat 500 Dolce Vita på bl.a. 15’’ alufælge, klimaanlæg, fast glastag (ikke på cabriolet), tågeforlygter, kromlister for og bag, splitbagsæde, varme i sidespejlene, parkeringssensor bag, lys- og regnsensor, tofarvede sort/hvide sæder, indfarvede sidespejle, Uconnect 7’’ HD-touchskærm og Bluetooth samt Apple Carplay og Android Auto. Til trods for den lange liste med standardudstyr starter prisen på 150.000 kr.

Sport

Toppen af udstyrsvarianterne er fortsat Fiat 500 Sport, der udover udstyret i en Connect desuden byder på bl.a. 16’’ alufælge, klimaanlæg, fast glastag, 7’’ TFT-display i instrumentgruppen, splitbagsæde, sort instrumentbord med rødt logo, parkeringssensor bag samt lys- og regnsensor. Prisen for Fiat 500 Sport starter ved

Billedgalleri Fiat 500 hybrid

Fabriksnye Fiat 500 til omgående levering

Vi har solgt alle biler af denne type

Se alle vores biler her

Få et tilbud eller book en prøvetur