Fiat Scudo hos Autonorden

Den originale multifunktionelle varevogn fra Fiat Professional er tilbage. Den nye Scudo fås i to versioner: en med en dieselmotor og en helt ny ren elektrisk version, uden kompromiser. På trods af det kompakte ydre, med en højde på kun 190 cm, er den utrolig rummelig, med en lastrumsvolume på op til 6,6 m3 og en lasteevne på op til 1400 kg. Den nye Scudo føles som at køre en personbil. Den bekvemme kørestilling og den kompakte størrelse giver dig en arbejdsdag uden stress, selv på længere ture. 

I kraft af den nye Moduwork-funktion kan du skabe det interiør, der passer til netop dine behov. Den nye Scudo tilbyder således masser af plads og fremragende lasteløsninger, der kan tilpasses alle forhold.

Effektive motorer med 2 drivlinjer og forskellige dimensioner

Elmotoren, der fås sammen med alle udstyrsniveauer og alle længder, giver Scudo ny og kompromisløs ydeevne. Desuden kan du vælge mellem to forskellige batterier, 50 eller 75 kWh, alt efter dit behov. i arbejdet. 

Hvad angår dieselmotorer præsenterer Scudo en komptent og robust 2.0 liters motor der kommer med 145 og 180 hk og kan kombineres med den lette 8-trins automatgearkasse. Scudo modelprogrammet omfatter forskellige versioner, længder og lasteevner, så der findes en Scudo, der kan opfylde netop din virksomheds specifikke behov.

Billedgalleri Fiat Scudo

Få et tilbud eller book en prøvetur

Få flere informationer