Cargarantie

Din bil er blevet testet grundigt og er klargjort professionelt. Men selv ved omhyggelig pleje kan der opstå situationer, der kræver reparation. For at uventede reparationsomkostninger ikke skal slå bunden ud af dit budget, bør du vælge en CarGarantie.

En forsikringsperiode på 12 måneder for biler, som på tidspunktet for forsikringens ikrafttræden ikke er ældre end 7 år regnet fra første indregistrering, og som ikke har kørt mere end 200.000 km.

En forsikringsperiode på 24 måneder for biler, som på tidspunktet for forsikringens ikrafttræden ikke er ældre end 7 år regnet fra første indregistrering, og som ikke har kørt mere end 100.000 km.

CarGarantie muligheder

Basic

Omfatter: Motor, koblingsgear/automatisk gear, aksel og fordelergear.

Hent prisliste her

Comfort

En forsikringsperiode på 12 måneder for biler, som på tidspunktet for forsikringens ikrafttræden ikke er  ældre end 7 år regnet fra første indregistrering, og som ikke har kørt mere end 200.000 km.
En forsikringsperiode på 24 måneder for biler,  som på tidspunktet for forsikringens ikrafttræden ikke  er ældre end 7 år regnet fra første indregistrering, og • som ikke har kørt mere end 100.000 km.

Hent prisliste her

Comfort plus

Som COMFORT samt alle mekaniske, elektroniske og hydrauliske komponenter, som fx GPS, katalysator, hovedcomputer, xenonpærer og LED’er.)

Hent prisliste her