Cargarantie

Din bil er blevet testet grundigt og er klargjort professionelt. Men selv ved omhyggelig pleje kan der opstå situationer, der kræver reparation. For at uventede reparationsomkostninger ikke skal slå bunden ud af dit budget, bør du vælge en CarGarantie.

En forsikringsperiode på 12 måneder for biler, som på tidspunktet for forsikringens ikrafttræden ikke er ældre end 7 år regnet fra første indregistrering, og som ikke har kørt mere end 200.000 km.

En forsikringsperiode på 24 måneder for biler, som på tidspunktet for forsikringens ikrafttræden ikke er ældre end 7 år regnet fra første indregistrering, og som ikke har kørt mere end 100.000 km. Få også mere info om CarGarantie her

CarGarantie muligheder

Basic

En forsikringsperiode på 12 måneder for biler, som  på tidspunktet for forsikringens ikrafttræden ikke er ældre end 12 år regnet fra første indregistrering


En forsikringsperiode på 24 måneder for biler, som på tidspunktet for forsikringens ikrafttræden ikke er ældre end 7 år regnet fra første indregistrering, og • som ikke har kørt mere end 100.000 km

 

Comfort

En forsikringsperiode på 12 måneder for biler, som på tidspunktet for forsikringens ikrafttræden ikke er  ældre end 7 år regnet fra første indregistrering, og som ikke har kørt mere end 200.000 km.

En forsikringsperiode på 24 måneder for biler,  som på tidspunktet for forsikringens ikrafttræden ikke  er ældre end 7 år regnet fra første indregistrering, og • som ikke har kørt mere end 100.000 km.

 

Comfort plus

En forsikringsperiode på 12 måneder for biler, som på tidspunktet for forsikringens ikrafttræden ikke er ældre end 7 år regnet fra første indregistrering, og som ikke har kørt mere end 100.000 km. 

En forsikringsperiode på 24 måneder for biler, som på tidspunktet for forsikringens ikrafttræden ikke er ældre end 7 år regnet fra første indregistrering, og som ikke har kørt mere end 100.000 km.

CarGarantie oversigt