Autonorden er eksperter i elbiler

Hos Autonorden er vi eksperter i salg af elbiler. Vi har siden 2011 solgt elbiler, og har derfor stor ekspertise inden for både nye og brugte elbiler. 
Autonorden har et dedikeret salgsteam, som er klar til at rådgive og vejlede dig om din nye elbil. Vi har samarbejdspartnere inden for både forsikring, ladning og vedligeholdelse af elbiler. Vi er derfor det oplagte valg til en samlet løsning på din nye elbil. Går du  med tanken om skiftet til elbil, så tøv ikke med at kontakte os. Se vores altid store udvalg af nye- og brugte elbiler her.

Ladeløsninger til din elbil

Når man er ny på markedet for en elbil, kan det godt virke som en jungle at blive klog på ladeløsninger. 
Autonnorden hjælper dig med at finde løsningen til dig behov

HomeCharge: På egen adresse

 

Med denne løsning får du en ladestander på din egen adresse. Med en HomeCarge ladestander kan du i 95% af tilfældene lade hjemme med din Homecarge ladestander. Her betaler du, for den strøm du bruger, men får refusion af staten (kr. 1,12 pr. kWh.) Du vil derfor have en variabel udgift alt efter dit kørselsmønster. Der vil stadig være mulighed for at lade andre steder end på din egen adresse via en lade brik, som du kan tilkøbe hos HomeCharge.

En standard lade installation hos HomeCharge koster kr. 9995,-  Udregn hvad denne løsning vil koste for dig

Clever unlimited: Ubegrænset ladning ude og hjemme

Denne løsning er til dig, som ikke ønsker nogen uforudsete omkostninger, men bare en fast pris.

Du skal dog regne med, at der findes billigere løsninger end Clever unlimited.

Ubegrænset ladning for 749 kr. pr. måned
Med Clever unlimited, kan du lade ubegrænset, både hjemme og ude, for en pris på kr. 749 pr. måned. Med en opstartspris på kr. 7995,- for en ladeboks på adressen. Hvis du ikke har mulighed for at få opsat en lader på egen adresse, kan du købe fri opladning på hele Clevers netværk for kr. 625,- pr. måned. Og dermed have adgang til Danmarks største netværk af ladestandere.

Rækkevidde

En af de største samtaleemner, når det handler om elbiler, er rækkevidden. Du vil derfor her kunne læse meget mere om rækkevidde, hvordan du får mest ud af den angivet rækkevidde, samt hvilke parametre der gør, at du ikke får så meget ud af den optimale rækkevidde. Det er dog de færreste, der vil opleve problemer i deres daglige behov.

Hvad koster på rækkevidden?

  • Høje hastigheder påvirker rækkevidden meget, da det kræver meget energi at bevæge bilen med så høj hastighed.
 
  • Hvor varmt eller koldt, det har meget at sige i forhold til rækkevidde. Du vil opleve et markant fald i rækkevidden i vinterhalvåret. Grunden til dette er, at der opstår et ekstra energibehov, da batteriet skal bruge mere energi på at varme både kabine og batteri. Dog har vind også en del at sige, når det kommer til rækkevidde. Hvis du har modvind, koster det på rækkevidden, da vinden vil modarbejde batteriet for fremdrift. Samtidig vil du opleve en længere rækkevidde ved medvind da den vil hjælpe batteriet til at bevæge bilen fremad.
 
  • Hvis du kører op ad bakke, koster det også mere på rækkevidden, da batteriet skal yde ekstra for at vedligeholde samme fart, som hvis det gik ligeud. Så hvis du skal passere alperne på vej på ferie, vil du opleve en stigning i forbruget når du kører opad. Du vil dog også
  • opleve et fald i forbrug når det går nedad.

Elbiler til salg hos Autonorden