Lufthavnsservice

Skal du ud at rejse, så glem alt om stress og jag, når du skal afsted. Indenfor vores åbningstid kører vi dig meget gerne i lufthavnen.​

​Du kan nyde rejsen, mens vi servicerer din bil. Kort før du kommer tilbage, parkerer vi din bil i lufthavnen til dig. Du kan også vælge selv at køre til lufthavnen, så henter vi bilen i Lufthavnsparkeringen hurtigst muligt efter – og returnerer den kort før din ankomst. Kontakt os i indskrivningen for mere information. 

Express Service – hurtig service uden tidsbestilling

Er du typen, der ikke vil bruge tid, på at bestille tid på værkstedet? Vil du have frihed til at få din bil serviceret, når det passer dig bedst? Så er Express Service noget for dig. Det er et servicekoncept, hvor vi tilbyder hurtig og professionel service uden tidsbestilling.

Express Service er et servicekoncept, der i sagens natur kun omfatter mindre service-arbejder. Det kan f.eks. være skift af olie og filter, udskiftning af udstødning, reparation af bremser osv. Få eventuelt yderligere information i vores indskrivning.

Erstatningsbil

Er tiden vigtig, og er din bil til reparation på en af vores værksteder, kan vi tilbyde dig flere former for erstatnings-mobilitet til meget favorable priser, herunder

  • Erstatningsbil.
  • Hente/bringe service
  • Kørsel til nærmeste offentlige transportmidler

​Du skal blot gøre os opmærksomme på dine behov i forbindelse med tidsbestilling. Få eventuelt yderligere informationer vedr. priser, forsikring osv. i vores indskrivning.