Nissan Ariya -Klar til prøvekørsel

Nissan er blandt de absolutte pionerer inden for elbiler, og vi er glade for, at den  nye Ayria er landet hos Autonorden.

ARIYA er bygget på en helt ny EV platform. Og ARIYA er det ultimative billede på Nissan Intelligent Mobility, der er firmaets strategi for udvikling af bilen, med nul udslip af emission og ingen dødsulykker, som det ultimative mål for fremtiden.

ARIYA er Nissans ultimative bud på en ny stil og teknologi, der æstetisk og funktionelt supplerer hinanden. Den elektriske platform fjerner fundamentale forhindringer, og giver designerne mulighed for en helt ny tilgang til at anvende eksisterende komponenter.

ARIYA viser også Nissans nye design filosofi med Nissan Intelligent Mobility som omdrejningspunkt. Design filosofien er baseret på noget, Nissan kalder: tidsløs japansk futurisme, der er karakteriseret ved noget markant japansk; udført i en enkel men kraftfuld moderne form. 

Kabinen i ARIYA er designet, så den er både effektiv og komfortabel. Interiøret minder om en elegant café lounge, hvilket er muligt med den nye elbils-platform. Og det gør også ARIYA kabinen til en af de mest rummelige i klassen.

Hvor meget sparer du bag rattet på din Nissan ARIYA?

Leg med værktøjet, vælg drivline, tilføj prisen på brændstof og el, hvor du bor, og beregn de potentielle besparelser ved at skifte til en 100 % elektrisk bil. 

Redskabet anslår omtrentligt udgifterne for elektricitet til en 100 % elektrisk Nissan ARIYA og sammenligner udgifterne til brændstof med en anden bil ud fra de oplysninger brugeren har indtastet. Nissan ARIYAs elforbrug er beregnet ud fra tal, der stammer fra WLTP, en global harmoniseret testmetode for lette køretøjer. 

Tallene vises udelukkende til illustration samt sammenligning og afhænger af adskillige forhold såsom ekstraudstyr, batteriets tilstand, brugen af klimaanlæg, vedligeholdelse, kørestil og ikke-tekniske faktorer som vejrforhold, den kørte rute, kørselsadfærd osv. Faktiske resultater kan afvige.

Kompakt elmotor og masser af plads

Den kompakte elmotor har også gjort det muligt at placere klimakontrol systemet i motorummet og dermed givet designerne mulighed for at anvende hele kabinens længde uden forhindringer, så som f.eks. en traditionel kardantunnel igennem bilen. Samtidig giver det flade gulv mulighed for at placere batteriet i bunden af chassiet. Så på trods af ARIYAs slanke profil har passagerer masser af benplads og let adgang til såvel for- som bagsæder.

Den støjsvage elmotor og masser af brug af lydisolerende materialer giver en ekseptionel støjsvag kabine, hvor alle kan slappe af og nyde det stress-frie og lounge-agtige rum.

​ARIYA er udstyret med et minimalistisk instrumentpanel. Det er fri for knapper og kontakter, der normalt findes i konventionelle biler. De primære klimakontrol funktioner er integreret i midten i form af en hapisk kontakt, der føles som en fysisk kontakt, ved at den vibrerer, når den røres. Knapperne er kun synlige, når bilen er tændt, hvilket tilfører kabinen et højt niveau af teknologi og luksus.

I midten af instrumentpanelet er der et opbevaringsrum og en fold-ud bakke. Midterkonsollen kan indstilles og gemmes i forhold til førerens ønsker.

​Bagsæde passagerne har masser af hoved- og benplads og den flade bund i kabinen giver mulighed for at krydse benene og slappe helt af. De tynde forsæder er placeret ved B-stolpen og har et stort udsyn. ARIYA kan også fås med soltag, der lysner kabinen endnu mere.

Hvilken Nissan Ariya passer til dit behov


Nissan ARIYA giver dig mulighed for at nå horisonten med tre højtudstyrede versioner, der er skræddersyet til forskellige behov. Alle versioner har som standard mulighed for hurtig hjemmeladning op til 22 kWh og offentlig lynladning op til 130 kWh. Hvilken af de tre udvalgte designs vil du vælge?

ARIYA ADVANCE 63 KWH (2WD) – 403 km rækkevidde**
Det ideelle valg for familier med daglig bykørsel, der sommetider tager på udflugt i weekenden. Med en rækkevidde på op til 403 km og standardudstyr som trådløs oplader til smartphones, varmepakke (rat, forsæde og forrude), ProPILOT med Navi link*, 360 graders kamera, to store 12,3″ skærme med swipe funktion, elektrisk bagklap samt meget meget mere. Effekt: 160 kW / 215 HK og tophastighed på 160 km/t.

Hent prisliste

 

ARIYA EVOLVE 87 KWH (2WD) – 520 km rækkevidde**
Denne ARIYA er perfekt til personer, som skal køre længere strækninger, da den har en rækkevidde på op til 520 km. Det er samtidigt en topudstyret version med standardudstyr udover ADVANCE, som f.eks. panorama glastag, head-up display, BOSE® anlæg, ProPILOT Parkeringsassistent*, ventilerede forsæder med køl og varme samt meget mere. Effekt: 178 kW/ 239 HK, 300 Nm drejningsmoment. 

Nissan Ariya 87 kWt e-4ORCE Evolve  492 km rækkevidde**

Få det bedste fra begge verdener – en lang rækkevidde kombineret med de praktiske fordele ved firehjulstræk med e-4ORCE-teknologi der giver dig en førsteklasses køreoplevelse. Samme topudstyr som på EVOLVE 2WD. Effekt: 225 kW /302 HK, 0-100 km/t på 5,7 sek, 600 Nm drejningsmoment en tophastighed på 200 km/t og 1.500 kg på krogen.

Hvad siger pressen om Nissan Ariya?

Billedgalleri Nissan Ariya