Nissan Ariya - Kommer snart til Autonorden

Nissan er blandt de absolutte pionerer inden for elbiler og vi ser frem til at den helt nye Ayria lander hos Autonorden.

ARIYA er bygget på en helt ny EV platform,. Og ARIYA er det ultimative billede på Nissan Intelligent Mobility, der er firmaets strategi for udvikling af bilen, med nul udslip af emission og ingen dødsulykker, som det ultimative mål for fremtiden.

ARIYA er Nissans ultimative bud på en ny stil og teknologi, der æstetisk og funktionelt supplerer hinanden. Den elektriske platform fjerner fundamentale forhindringer, og giver designerne mulighed for en helt ny tilgang til at anvende eksisterende komponenter.

ARIYA viser også Nissans nye design filosofi med Nissan Intelligent Mobility som omdrejningspunkt. Design filosofien er baseret på noget, Nissan kalder: tidsløs japansk futurisme, der er karakteriseret ved noget markant japansk; udført i en enkel men kraftfuld moderne form. 

abinen i ARIYA er designet, så den er både effektiv og komfortabel. Interiøret minder om en elegant café lounge, hvilket er muligt med den nye elbils-platform. Og det gør også ARIYA kabinen til en af de mest rummelige i klassen.

Kompakt elmotor og masser af plads

Den kompakte elmotor har også gjort det muligt at placere klimakontrol systemet i motorummet og dermed givet designerne mulighed for at anvende hele kabinens længde uden forhindringer, så som f.eks. en traditionel kardantunnel igennem bilen. Samtidig giver det flade gulv mulighed for at placere batteriet i bunden af chassiet. Så på trods af ARIYAs slanke profil har passagerer masser af benplads og let adgang til såvel for- som bagsæder.

Den støjsvage elmotor og masser af brug af lydisolerende materialer giver en ekseptionel støjsvag kabine, hvor alle kan slappe af og nyde det stress-frie og lounge-agtige rum.

​ARIYA er udstyret med et minimalistisk instrumentpanel. Det er fri for knapper og kontakter, der normalt findes i konventionelle biler. De primære klimakontrol funktioner er integreret i midten i form af en hapisk kontakt, der føles som en fysisk kontakt, ved at den vibrerer, når den røres. Knapperne er kun synlige, når bilen er tændt, hvilket tilfører kabinen et højt niveau af teknologi og luksus.

I midten af instrumentpanelet er der et opbevaringsrum og en fold-ud bakke. Midterkonsollen kan indstilles og gemmes i forhold til førerens ønsker.

​Bagsæde passagerne har masser af hoved- og benplads og den flade bund i kabinen giver mulighed for at krydse benene og slappe helt af. De tynde forsæder er placeret ved B-stolpen og har et stort udsyn. ARIYA kan også fås med soltag, der lysner kabinen endnu mere.

Billedgalleri Nissan Ariya

Få et tilbud eller book en prøvetur - Få beskeder når vi får flere informationer