Nissan Interstar

Den største varevogn i vores sortiment og en af dem, der har flest muligheder for tilpasning til dine specifikke behov. Den nye Nissan INTERSTAR er varevognen til alle opgaver. Den findes med for- eller baghjulstræk og byder på en bred vifte af tilpasningsmuligheder.

Nissan Interstar med masser af muligheder

Hver enkelt virksomhed er unik. Fordi du kender din virksomhed bedre end nogen anden, byder den nye Nissan INTERSTAR på flere muligheder for at skræddersy dens opbygning til at opfylde dine specifikke behov. Du behøver ikke lede længere efter en varevogn, der kan måle sig med dig.

Den nye Nissan INTERSTAR varevogn med forhjulstræk byder på den bedste balance mellem plads og effektivitet og findes i tre forskellige længder, tre højder og lastrum på op til 14,8 m³. Ved at holde bilens egenvægt på et minimum er der mulighed for nyttelast på op til 1587 kg, og takket være chassisets lave højde er det særligt nemt at laste selv de største emner. Find den størrelse, der forener dine behov for maksimal effektivitet.

Den nye Nissan INTERSTAR med baghjulstræk er det rette valg til mellemtungt og tungt arbejde og findes i to forskellige længder, to højder og lastrum på op til 17 m³. Med baghjulstræk kan din nyttelast fordeles jævnt mellem for- og bagende for mere sikker manøvrering ved fuld last. For yderligere stabilitet kan du vælge et design med dobbelte baghjul, og til dem der har brug for ekstra muskelkraft kan den nye Nissan INTERSTAR med baghjulstræk trække op til 3000 kg.

Muligheden for et karrosseri med en samlet længde på op til 7 meter gør den til det perfekte grundlag for en lang række tilpasninger – for eksempel til ambulance eller cateringbil.

versioner_interstar

Billedgalleri Nissan Interstar