Autonorden blev bedst sælgende Fiat forhandler i 2021

Et godt Fiat år

2021 var et godt Fiat år for Autonorden. Især lanceringen af nye elbiler i både person- og varebilssegmentet har medvirket til fremgangen.

Fiat 500 – mild hybrid teknologi eller 100% elbil 

Fiat 500e er Fiats bud på en mini-elbil. Den er som skabt til storbyen. Den er praktisk, kvik og elegant og har en rækkevidde på op til 315 km. Den er derfor også en perfekt løsning for pendleren. 

Fiat 500e er én af modellerne i det nye spændende samarbejdskoncept med Share Now og A Lease & Mobility, som Autonorden indgik i 2021. Salgsdirektør Mikkel Skjellerup fortæller med entusiasme i stemmen om de forskellige ladeløsninger til hjemmet, som Autonorden tilbyder med deres samarbejdspartnere.

Se mere om Fiat 500e hos Autonorden

 

 

Fiat 500 stadig som benzinmotor med mild hybrid

Mikkel tilføjer, at Fiat 500 stadig fås med benzinmotor – nu med mild hybrid. Begge modeller har været bestsellere hos Autonorden og begge modeller fås lige nu i en speciel kampagneversion RED.

Speciel kampagnemodel: RED

Kampagneversionen har fået sit navn efter det samarbejde Fiat har indgået med  velgørenhedsorganisation RED. Organisationen bekæmper pandemier og sygdomme de steder i verden, hvor behovet er størst. ”Ud over at være med til at gøre verden til et bedre sted, får man også en rigtig lækker bil med masser af udstyr og specielle detaljer. Selvfølgelig er alt holdt i rødt”, fortæller Mikkel Skjellerup.
Se mere om Fiat 500 hos Autonorden

Fiat Ducato – Nu også som elbil

På varebilssiden har Autonorden også haft et godt Fiat år.” Vi er blandt leverandørerne til de største virksomheder både offentlige og private. Fiat Ducato er kommet med nye kraftige motorer og gearkasser og også som 100% elbil. Mange virksomheder er i gang med grøn omstilling og har derfor taget godt imod Fiat e-Ducato, slutter Mikkel Skjellerup.
Se mere om Fiat Ducato