topbanner_ny

Oplev Fiat Panda hos Autonorden

Fiat Panda har en rig historie, der rækker mere end 40 år tilbage i tiden. Lige fra start har den været praktisk og tilgængelig, og den har også taget flere tekniske spring gennem tiden – allerede i 1983 kom en udgave med 4×4, i 1990 kom den som elbil, i 1991 med mulighed for CVT-gearkasse og sidste år blev Fiat Panda den første minibil med mild-hybridmotor. Udviklingen forsætter med den nye og opdaterede udgave af bilen, hvor alle varianter kommer med en 3-cylindret mild-hybridmotor på 1,0-liter med 70 hk og 92 Nm, som går 18,2 km/l WLTP. Motoren har kædetræk, lever naturligvis op til Euro 6D-normen og er altid kombineret med en 6-trins manuel gearkasse, hvilket er unikt i klassen for minibiler. Som altid har den nye udgave af Panda fem døre, fem seler og en meget stor grad af rummelighed i forhold til bilens størrelse.

Panda med mild hybrid motor

Den nye mild-hybridmotor reducerer CO2-udledningen med op til 30% i forhold benzin-motoren på 1.2 liter med 69 hk. Tophastighed: 167 km/t Acceleration (0-100): 13,8 sek. Brændstofforbrug (km/l): 18,9 CO2-udledning (g/km): 120

Panda udstyrsvarianter

Citylife fra 124.990 kr.

Født til at være en medspiller altid på udkig efter sjove oplevelser. Den nye Fiat Panda Sport er fuld af stil og karakter og med en udstoppelig gejst.

Udstyr f.eks.

Tagræling
15’’ fælge i poleret stål
P-sensor bag
Manuel aircondition
el-ruder foran, 6 airbags
city-nødbremse (op til 30 km/t.)
7’’ radio med touchskærm og Apple Carplay samt Android Auto
Ratbetjening af radio, splitbagsæde og fem seler.

Panda Sport fra 134.990 kr.

En urban aktør med masser af talenter. Træd ind i Panda Life- verdenen og opdag den mest funktionelle og glad side af denne i koniske bybil.

Udstyr f.eks.

 16’’ alufælge 
Mørke baglygter
Tonede ruder
Røde bremsekalibre
Indfarvede, el-sidespejle med varme.
Læderrat med røde syninger
Mørkt interiør
Klimaanlæg 

Panda Citycross fra 139.900 kr.

Citycross er den friluftsglade udgave af City Life. Udtryk dig med modellen som er smart og dristig, hvor især fronten er markant og anderledes

Udstyr f.eks. (udover Sport)

Tågelygter
Klimaanlæg
Sæder med bl.a. øko-dellæder og sølvfarvede syninger.

Billedgalleri Fiat 500e