Skadecenter og pladeværksted

Autonordens pladeværksted er et stort skadecenter og karosseriværksted, som udbedrer og reparerer alle former for skader og forsikringsskader på samtlige bilmærker. Vores dygtige pladesmede deltager løbende på kurser og efteruddannelser, så de hele tiden har de tekniske kompetencer til at hjælpe dig, hvis uheldet skulle være ude. 

Gratis lånebil: Hvis du skulle få en skade på din bil, kan lånebil stilles til rådighed inkl. 100 kilometer pr. dag, forsikring og vægtafgift, når du får udbedret en skade hos Autonorden. Det eneste du skal betale for er det brændstof, du bruger til lånebilen; derudover er det muligt at fraskrive selvrisikoen på 5000 kr. i tilfælde af en skade på bilen, mod en betaling af 75 kr. pr dag (dog max 500 kr.).

Ved autoskade

I tilfælde af en skade skal du blot kontakte vores skadecenter på telefon 32 47 60 00 – (tryk 2 for værksted, og tryk 3 for pladeværksted), så sørger vi for at hjælpe dig.
Forløb ved skade:

  • Du anmelder skaden til dit forsikringsselskab og kører bilen til vores skadecenter, hvor skaden bliver grundigt gennemgået af vores pladeværkfører.
  • Sammen planlægger vi dato for reparation, som udføres til den aftalte tid.
  • Skaden takseres hos os af forsikringsselskabet.
  • Evt. lånebil udleveres under reparationen – husk blot at fortælle pladeværkføreren dette ved fremvisning af skade.
  • Bilen udleveres til dig, og vi afslutter sagen med forsikringsselskabet, – vi samarbejder med alle forsikringsselskaber i Danmark. 
 
Vi kan hjælpe dig med:
Alle former for forsikringsskader
Autolakering, omlakering og lakskader i originale farver.
Reparation af skader forårsaget af rust
Glasskader herunder udskiftning af forrude og ruder
Mekanisk reparation, hvis motor eller andre mekaniske dele skulle være beskadiget ved uheldet.
Klargøring og gennemgang til periodesyn – vi kan også hjælpe med at køre bilen til syn.
 
Hos Autonorden ved vi hvor stor betydning bilen har for dig, og vores pladeværkfører er altid klar til at besvare dine spørgsmål.