Vejhjælp / Road Assistance / ​Mobility Service / Mobilitetsservice

Hos Autonorden er vi med i Nissan og Fiat vejhjælp. Klik på Nissan logo, hvis du vil læse mere om Nissan vejhjælp. Klik på Fiat logo, hvis du vil læse mere om Fiat vejhjælp.

HVIS JEG LIGE HAR VÆRET UDE FOR EN ULYKKE, ELLER MIN BIL ER BRUDT SAMMEN, HVAD SKAL JEG SÅ GØRE?

1. Tag det roligt, parkér så sikkert som muligt.

2. Afmærk zonen med en advarselstrekant og glem ikke at tage din gule jakke på.

3. Sørg for at alle (passagerer, forbipasserende…) er i sikkerhed og ikke udsat for yderligere fare.

4. Ring til nødnummeret, hvis det er nødvendigt.

5. Hav dine køretøjsoplysninger (VIN/Chassisnummer og registreringsnummer) ved hånden.

6. Ring til Nissan Assistance på +45 70 14 01 47. eller Fiat Assistance +45 60 8800

7. Bekræft dit køretøjs placering (ved at angive nærmeste kryds, hvis muligt).

8. Beskriv problemet så detaljeret som muligt og oplys dit kontaktnummer.

Læs mere om vilkår og betingelser her, og for elbiler her.

Nissan vejhjælp

Hvis du har Nissan vejhjælp kan I ringe 24 timer i døgnet 7 dage om ugen på +45 70 14 01 47.​

Skulle det mod forventning ske, at din bil bryder sammen, eller du er ude for et uheld, så er Nissan Assistance Vejhjælp der altid for at hjælpe. Nissan Assistance vil hjælpe dig så snart som muligt.

​Vores Nissan Assistance-teknikere kan løse mange problemer på stedet, og du kan være klar til at køre videre med det samme.

Hvis dette ikke er muligt, så vil vores Assistance-folk tage dig og dit køretøj med til nærmeste Nissan-forhandler, hvor en af vores teknikere vil vurdere din bil.

Hvis dit køretøj ikke kan repareres samme dag, vil vores assistance enten tilvejebringe et andet køretøj, så du kan fortsætte din rejse, eller arrangere logi i op til 3 dage, hvis du vælger at vente på, at reparationen gennemføres.

Har du låst dig selv ude af bilen, eller er du løbet tør for benzin? Intet problem, Nissan Assistance Vejhjælp dækker dig også i sådanne tilfælde, og vi skal nok sikre os, at du kommer tilbage på vejen.

​Hvis du servicerer din Nissan hos os, vil du automatisk få gratis Nissan Assistance Vejhjælp de næste 12 måneder eller indtil næste service. Det er en del af vores Kundeløfte.

​Du vil som elbilsejer kunne drage fordel af samme tjenester som for andre køretøjer, men også af den gratis og ubegrænsede assistance i løbet af det første år, hvis du oplever et sammenbrud forårsaget af et tomt eller næsten tomt Li-on-batteri.

Fiat vejhjælp

Hvis du har Fiat vejhjælp kan I ringe 24 timer i døgnet 7 dage om ugen på +45 80 60 88 00 eller +800 342 800 000.

Fiat vejhjælp giver dig mulighed for at rejse i fred og ro, fordi du ved, at hvis der opstår et problem, er der en komplet assistanceservice, som er tilpasset til dine behov.

Vores løsning garanterer maksimal fred i sindet under kørslen og hjælper dig og din bil, hvis noget går galt.
Desuden tilbyder vi en informationsservice om forhandlere og åbningstider, så vi altid er hos dig, hvis du får brug for det!

DU KAN ALTID FÅ FAT I EN MEKANIKER

Er du punkteret? Er dit bilbatteri fladt, og din bil gået død? Spænd selen op, og tag en dyb og lettet indånding! Du kan altid få fat i en af vores mekanikere, der kommer til dig, hvor du er. Og hvis problemet kræver et stop på et værksted, får vi din bil bugseret til den nærmeste autoriserede servicetjeneste.

SAMMEN MED OS VIL DU ALDRIG MANGLE EN BIL

Hvis vi har brug for at beholde din bil til reparation på vores servicecenter, stiller vi et erstatningskøretøj til rådighed, mens vi ordner din bil. Hvis uheldet sker, mens du er ude at rejse, tager vi os af udgifterne til med taxi at transportere dig til biludlejeren, så du kan fortsætte din rejse*.

VI KAN GØRE AFSTANDEN MINDRE

Hvis din bil får maskinskade mere end 50 km hjemmefra, bringer vi dig tilbage på vores regning* sammen med din passagerer: Til hotellet, hvis du ikke kan komme afsted lige med det samme, og rejsen tilbage og hente din bil, når den er repareret. Og hvis din bil er stoppet i mere end 5 dage, betaler vi udgifterne* for at få din bil tilbage til dig eller til servicecenteret, hvor du bor!